Bemutatkozunk

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégcsoportunk, a Prémium Travel, az ER-KA Tours, a V.I.P. Gold Travel és a Group Weekend Tours a wellness hétvégék és – partnerszálloda hálózatunknak köszönhetően – a magas minőségű, mégis olcsó szállás ajánlatok szakértője.

Milyen partnerszállodák tartoznak hálózatunkba?

Büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunk minden igényt kielégít. Wellness hotelek és hétvégék, családi üdülések, sportos kikapcsolódás, vagy gyógyfürdővel rendelkező városok hotelei egyaránt megtalálhatók oldalunkon. Legtöbb szállásunk a wellness hotelek kategóriába tartozik.

Olyan pénztárcakímélő üdülési lehetőségeket biztosítunk, nem csak wellness hétvégék esetében, mely Ön és kedves családja minden igényét kielégíti.

Ügyfélszolgálat – kiemelt figyelem

Profilunkhoz szorosan hozzátartozik az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás is.

Napjainkig több ezer ügyfelünk pihenését biztosítottuk hálózatunkba tartozó wellness hotelek közreműködésével, akik olcsó szállás és wellness hétvégék formájában szereztek örömet kedves vendégeinknek.

Ügyfeleink többsége ismételten cégcsoportunk üdülési ajánlatait választották a kikapcsolódásaikhoz, köszönjük nekik bizalmukat!

Kínálatunkban böngészve látni fogják, hogy legtöbb partnerünk SZÉP-kártya elfogadó hely is, továbbá a környékbeli gyógyfürdők, éttermek is lehetőséget biztosítanak a SZÉP-kártya felhasználására.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat és a pozitív visszajelzéseket a wellness hotelek, wellness hétvégék, illetve az olcsó szállás – magas minőség tekintetében!

A wellness hotelek területén szerzett több éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz forduljanak bizalommal, akik az SZÉP-kártya felhasználással, valamint az olcsó szállás foglalásokkal kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésükre. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálhatóak kínálatunkban az Ön számára megfelelő wellness hétvégék!

Ha gazdaságos, de élményekben gazdag wellness hétvégék iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár!

Kellemes böngészést kívánunk!

FOGLALÁS