Vásárlási Utalvány Beváltás

Tél – Tavasz (az aktuális ajánlatokért kattintson a képre)

 

 A “VÖR” betűjellel kezdődő vásárlási utalványok lejárati ideje: 2018.04.01.

FONTOS!

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy az alábbi szállodáink ÜDÜLNIJÓ.HU -s áraiból le tudjuk vonni a 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány értékét (legalább 2 éjszaka 2 fő részére történő foglalás esetén 10.000 Ft-al tudjuk csökkenteni az árakat)!

Kérjük a  “Megjegyzés” rovatba foglaláskor írják be az Utalványon található betűjelet, a  sorszámot, és az utalványt az üdülés árába beszámítjuk. (ha 3 éjszakára foglalnának, úgy a 3. éjszakára is biztosítjuk a kedvezményt)

Tekintse meg az Önnek megfelelő szezon-ajánlatainkat, melyekre a Vásárlási Utalványok beválthatóak:

Kedvezményre jogosító utalványait csak és kizárólag a www.udulnijo.hu oldalon keresztül történő foglalás esetén tudja felhasználni! A szállodák az udulnijo.hu oldalról érkező foglalások esetén tudják a Vásárlási Utalvány kedvezményét biztosítani!  A vásárlási utalványt a szállodáknál megjelölt turnusok szerint tudjuk beváltani. (2 fő részére, 2 vagy 3 éjszakára)

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2 fő/2 vagy 3 éj foglalása esetén 1 db utalványt tudunk jóváírni! (egy foglaláshoz maximum 2 utalvány váltható be, így a szabad kapacitás függvényében akár 4 éjszakát is foglalhat)

Felhívjuk figyelmüket, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel legalább 15 – 20  nappal a tervezett üdülésük előtt szíveskedjenek a foglalásukat elindítani!

Abban az esetben, ha 4 éjszakát foglalna 2 fő részére, vagy 4 fővel érkezne legalább 2 éjszakára, úgy akár 2 db vásárlási utalványt is fel tud használni.

A visszaigazolás megérkezése után kérjük jelezzenek vissza Ügyfélszolgálatunknak e-mailben, vagy telefonon! Amennyiben ez 10 napig nem történik meg, úgy a foglalásukat – a nagy érdeklődésre való tekintettel – kénytelenek vagyunk törölni!

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák (18 éves kor felett, a szállodában fizetendő).

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a már meglévő foglalásukat 1 alkalommal áll módunkban díjmentesen módosítani, kizárólag az adott szálloda lemondási feltételeinek a figyelembevétele mellett, melyeket a vendégeink kötelesek elfogadni és betartani! A lemondási feltételek minden szálloda saját hivatalos weboldalán olvasható!

 Kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.
Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás jogát fenntartjuk!

 

A keresési feltételek alapján nincs találat