Hunguest Hotel Panoráma Hévíz – napi háromszori étkezéssel (délben levesbüfé); belépő a Szt. András gyógy- és élményfürdőbe vagy a Hévízi tóra (3 óra)

Hely:
Hévíz
Fokozat:
Listaár:
16 500 Ft / fő / éj
Üdülni jó ár:
11 900 Ft / fő / éj
Megtakarítás:
4 600 Ft / fő / éj
Vásárlási utalvány beváltása után:
9 400 Ft / fő / éj
Ellátás:
Félpanzió
Víz típusa:
Gyógy - és Élményfürdő
Wellness lehetőségek:
gyógyvíz, medencék
Egyéb információ:
A csomag tartalmazza: • 2 éjszaka szállás büfé- félpanzióval • 1 db belépő a Szt. András gyógy- és élményfürdőbe vagy a Hévízi tófürdőbe (3 óra) sókamra és fitneszterem használattal, • szerdánként helyi kézműves bemutató, • csütörtökönként kulturális program, • hetente több alkalommal esténként élőzene a lobby bárban, • széfhasználat, • fürdőköpenyhasználat, • ÁFA • Wifi

A Hunguest Hotel Panoráma***superior egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.

A Hunguest Hotel Panoráma Hévíz csomag ára tartalmazza:

a szállást
a napi háromszori étkezést (büfé-félpanzió; délben levesbüfé)
a 1-1 db belépőt a Szt. András gyógy – és élményfürdőbe vagy a Hévízi tófürdőbe (3 óra) sókamra és fitneszterem használattal
a fürdőköpeny használatát 

az áfát

Parkolás: 1.500 Ft / gk. / éj; Mélygarázs: 2.000 Ft / gk. / éj

Amennyiben a Hunguest Hotel Panoráma parkolói megtelnek, úgy a Hunguest Hotel Helios parkolóhelyei 500 Ft / gk. / éj áron igénybe vehetőek.

Jelenleg még FOGLALHATÓ TURNUSAINK

A nagy érdeklődésre való tekintettel a főszezoni turnusaink beteltek! A foglalható új turnusokat a későbbiekben biztosítjuk. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Szállodánk – Hévízen egyedülálló módon – összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el.

Hévíz szívében helyezkedik el, a közelben található a sétálóutca, a mozi, a múzeum és a buszpályaudvar. Ideális távolságra fekszik Hévíz fontosabb látnivalóitól, nevezetességeitől. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel mindössze 7 km-re található.

A szállodát a Szent András Reumakórház és Gyógycentrum gyógy- és élményfürdőjével fedett, fűtött folyosó kapcsolja össze. Többek között ezért is közkedvelt a Hunguest Hotel Panoráma***superior. A gyógycentrumban európai színvonalú, komoly szakmai háttérrel rendelkező orvosi gárda felügyelete mellett vehetők igénybe a hévízre alapozott mozgásszervi és egyéb egészségügyi problémák gyógyítására, a betegségek megelőzésére alkalmas kúracsomagok.

A gyógykezelések akár TB-kártyával, – háziorvosi beutalóval – orvosi vizsgálatot követően a mindenkor érvényben levő rendelet szerint vehetők igénybe.

Kezelések: elektroterápiás, balneoterápiás kezelések, gyógymasszázs, gyógytorna, vízi torna, víz alatti sugármasszázs, ultrahang, súlyfürdő, stb.

A Hunguest Hotel Panoráma***superior gondolt a fiatalabb generációra is:

A szépségsziget mottója a megújulás! Fodrászat, kozmetikai kezelések, pedikűr és manikűr, kínai természetgyógyászati program, infraszauna, különféle masszázsok, wellness rituálék, alakformáló programok várja a szépülni vágyó vendégeket.

Az aktív üdülés szerelmesei számos környékbeli kirándulás és sportolási lehetőség közül választhatnak.

Hetente több alkalommal a lobby bárban este élőzene, csütörtökönként kulturális program szórakoztatja a vendégeket.

Foglalás leadása